SNITEL DE PUI



INGREDIENTE :

1 piept de pui
3  ouă
făină
1/2 cană apă minerală
ulei
sare
piper

Pieptul de pui se taie bucăți, se condimentează cu sare și piper.

Pe fundul de bucătărie se așează folie transparentă.

Pieptul de pui, acoperit cu folie, se bate cu ciocanul de șnițele.

Fiecare șnițel se unge cu puțin ulei pe fiecare parte și se așează pe un platou.

Într-un bol se bat ouăle cu mixerul, se adaugă apa minerală și se adaugă făină, până se formeaza o smântână mai groasa, mixând în continuare.

Se adaugă un praf de sare.

Într-o farfurie adâncă se pune faina.

Fiecare șnițel se dă prin făină, apoi prin amestecul de ouă, si se prăjește în ulei încins.

Primele două minute se lasă la prăjit la foc mare, apoi se dă focul la jumătate.

Se rumenesc bine pe ambele părți.

Se scot pe un platou, pe servetele de hârtie.

Se servesc calde sau reci.


Comentarii

Postări populare