RULADA CU CARAMEL SI COACAZE ROSII
1 cană de zahăr
1 pachet de unt
1 cană de lapte
2 linguri de făină
1 lingură brandy
cca 30 pișcoturi savoiardi
cca 20 crenguțe coacăze rosii (după gust)
fulgi de cocos pentru ornat
MOD DE PREPARARE :
Zahărul se pune la caramelizat. După ce zaharul este complet topit și are o culoare caramel deschis se ia de pe foc.
După 1-2 minute se adaugă untul tăiat cubulețe.
Se pune din nou la foc mic și se amestecă.
Laptele se amestecă cu faina și se toarnă peste compozitia de caramel.
Se amestecă continuu până se îngroașă.
Se transfera într-un bol pentru a accelera răcirea.
Pișcoturile se taie cubulețe și se amestecă cu crema călduta si coacăze.
Amestecul se așează pe folie alimentara și se rulează.
Deasupra se presară fulgi de cocos.
Sa lasă la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu