OMLETĂ QUESADILLA



INGREDIENTE:

1 PORTIE

1 lipie
1 ou
un praf de sare
1 felie de cascaval
2 felii de salam, sunca presata,  prosciutto ( orice alt mezel ,dupa gust)

MOD DE PREPARARE:

O cratiță antiaderenta se unge cu pensula înmuiată in unt topit și se pune pe aragaz la foc mediu.

Se așează feliile de salam sau prosciutto cotto ( sau orice alt mezel).

Dupa 30 secunde se toarna deasupra oul batut bine cu un praf de sare, cu o furculiță.

Dupa cateva secunde se aseaza deasupra lui lipia.

Cand oul este prajit se întoarce totul cu o paleta , cu lipia pe fundul cratitei.

Dupa cateva secunde (30-40 secunde) se pune felia de cascaval.

Se lasa putin sa se înmoaie cașcavalul, apoi lipia se împăturește in patru: prima data se pliază pe jumatate, se apasa usor cu paleta, apoi se împăturește in sfert si se mai apasa putin.

Se serveste calda.

Comentarii

Postări populare