PRAJITURA CU MALAI
3 oua
1 cana zahar
1 cana ulei
1 cana faina
1 cana malai
1 pliculet praf de copt
2 pliculete zahar vanilat
coaja de la 1 lamaie sau 1 lingurita esenta lamaie
un praf de sare
2 cani iaurt grecesc
MOD DE PREPARARE:
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul.
Apoi se adauga uleiul treptat, in fir subtire, mixand continuu.
Se adauga coaja de lamaie, praful de copt si zaharul vanilat.
Dupa ce incorporam bine punem si iaurtul, mixam, apoi turnam faina si malaiul in ploaie, mixam bine pana se incorporeaza.
Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia.
Se niveleaza si se baga in cuptorul preincalzit la 160 grade.
Se coace timp de 40-50 minute.
Se lasa in tava timp de 10-15 minute apoi se pudreaza cu zahat pudra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu