COSULETE CU CIUPERCI
INGREDIENTE :
pentru 6 jumătăți de lămâie
2 cutii ciuperci feliate (cca 200 gr fiecare)
2 căței de usturoi
capperi (opțional) pentru ornare
3 lămâi
MAIONEZĂ RAPIDĂ
Ciupercile fierte și feliate din cutie se scurg, se storc în mâini și se toacă cât mai mărunt.
Cățeii de usturoi se dau pe răzătoare și se adaugă peste ciuperci.
Ciupercile se amestecă cu 3-4 linguri de maioneză rapidă și se condimentează după gust cu sare și piper.
Lămâile se spală, se șterg, se taie pe jumătate și se scobesc ușor cu o linguriță.
Se umple fiecare jumătate cu amestec de ciuperci.
Se poate orna după preferință : cu capperi, frunzulițe proaspete de pătrunjel sau de marar.
Aici găsiți rețeta pentru MAIONEZĂ RAPIDĂ LA BLENDER
Comentarii
Trimiteți un comentariu